Wij bouwen

Websites

Wat we eerder deden...

...zegt natuurlijk niks over wat we voor jou kunnen doen. Nou ja, misschien een beetje. Oordeel zelf maar. Hieronder vind je wat eerder werk van ons. Jouw verhaal is sowieso anders. We komen graag met je in contact om naar jouw verhaal te luisteren en dat te vertalen naar een goede online weergave.
Zorgboerderij Veluwezoom

Zorgboerderij Veluwezoom

De Fontein

De Fontein

A4DKampen

A4DKampen

Reclamestudio Van Olst

Reclamestudio Van Olst

Paardenrevalidatie Gelderland

Paardenrevalidatie Gelderland

De Zevensprong

De Zevensprong

Bakker Installatietechniek

Bakker Installatietechniek

NnU

NnU

Stichting Codenz

Stichting Codenz

Bouwmanschool

Bouwmanschool

A.M.D.G. Kampen

A.M.D.G. Kampen

Klein & Uitslag

Klein & Uitslag

Wij bouwen websites met Joomla!. Dat is net zoiets als Wordpress, maar in onze optiek net beter. Joomla! heeft in tegenstelling tot Wordpress al heel veel mogelijkheden ingebouwd. Dat betekent dat we weinig gebruik hoeven te maken van zogenaamde plugins. Daar worden wij heel blij van, want veel plugins betekent veel veiligheidsrisico's. Met andere woorden: Joomla! is in de regel veiliger dan Wordpress. Daarnaast biedt Joomla! standaard SSL en 2FA mogelijkheden, wat bij Wordpress ook weer toegevoegd dient te worden middels plugins = veiligheidsrisico. Wil je graag meer over Joomla! horen of het eens zien, neem dan zeker contact met ons op! Uiteraard is onze site ook: 'Powered by Joomla!' (net zoals bijvoorbeeld sites van Nintendo, Epson en Roger Federer).
Image

Bel ons of stuur een bericht

We praten graag met je verder!

De eerste vraag die we vaak krijgen is: 'wat kost dat?'. We begrijpen die vraag, maar eerst even dit: Er zijn veel boeken geschreven over 'jezelf verkopen'. Wij kennen er daar wel een paar van. Onze theorie? Gebruik je boerenverstand, doe vooral niet te hoogdravend en stel jezelf eerst de vraag 'Waarom doe ik wat ik doe?'. Die vraag stellen we jou ook graag. Dan volgt het 'Hoe' en 'Wat' vanzelf. En de kosten? Nou ja, de creaties hierboven kostten in de basis allemaal 945,-. Op basis van aanvullende vragen kun je het daarna zo gek maken als je zelf wilt. Daar geven we je graag ook zelf de regie over.

Langskomen?

Zuiderzeestraatweg 125

8096 BE Oldebroek

1e verdieping