Betrouwbare financiële informatie is

BELANGRIJK

Henry Schuurman

Henry Schuurman

De betrouwbaarheid van de financiële informatie is van groot belang voor een onderneming, het is echter meer dan dat. Henry is een controller die dat feilloos aanvoelt en daarom niet stopt bij het op orde brengen van de financiële informatie van de onderneming.

De financiële informatie geeft de organisatie inzicht in het presteren en biedt mogelijkheden om bij te sturen. Naast deze verklarende functie gebruikt Henry de financiële informatie ook om naar de toekomst te kijken. Hij vertaalt de prestaties uit processen van niet-financiële informatie naar het financieel presteren van een onderneming.

Henry heeft door zijn jarenlange ervaring als controller binnen diverse organisaties en zijn grote interesse inmiddels een breed scala aan oplossingen in zijn bagage. Met de groei van de beschikbare data neemt de mogelijkheid om meer en meer te analyseren en te leren steeds verder toe.

Harde kennis alleen is voor Henry niet voldoende. Het is juist zijn inlevende vermogen en de juiste communicatie over de analyses die maken dat Henry andere mensen weet te motiveren en beïnvloeden. Hij kan processen en structuren op het juiste moment loslaten en is in staat met een creatieve oplossing alsnog het doel en de resultaten van zijn analyses over te brengen. Kortom: Henry is een volwaardige en flexibele business partner!

Langskomen?

Zuiderzeestraatweg 125

8096 BE Oldebroek

1e verdieping