WIJ KUNNEN JOU HELPEN!

Over ons

Waarom?

"Vrij associëren en holistisch denken hebben plaatsgemaakt voor hokjesdenken en bureaucratie." - Yuval Noah Harari, Sapiens (2014)

Wij vliegen problemen graag als geheel aan, vanuit meerdere disciplines. We hebben niet zoveel met kaders en hokjes, want de oplossing ligt soms net aan de andere kant van die grens.

Wie wij zijn

Kamels bestaat uit Roel en Henry en is ontstaan vanuit een jarenlange samenwerking. Tijdens die samenwerking deden we vooral webdingen. Met Kamels hebben we potentie toegevoegd die we eerder lieten liggen, namelijk expertise gericht op de publieke sector in de breedste zin.
Image

Bel ons of stuur een bericht

WIJ KUNNEN JE BIJSTAAN!

Soms kom je handen te kort. Of mis je net die expertise die je hard nodig hebt. We zijn ook voor kortere of langere periode in te huren als bijvoorbeeld controller, manager financiën, ICT-adviseur of regisseur, verandermanager, beleidsmedewerker, trainer, procesbegeleider en bij hoge nood zelfs als leerkracht!

Dit zijn wij!

Wij zijn Kamels

Kamels zijn dienstbaar, hebben uithoudingsvermogen en verlichten jouw last, maar kunnen vooral heel goed luisteren. Wij dragen zelf al heel veel mee in onze bagage. We kunnen daarnaast de karavaan langer maken. Het is maar net wat jij nodig hebt.
Henry Schuurman
Roel Lindeboom

Dit zijn wij ook!

De karavaan

Wil jij ook (een eindje) meelopen met de karavaan?
Neem dan contact met ons op!
Frans Pol
Sjors Evers
Ben jij
een Kamel?

Langskomen?

Zuiderzeestraatweg 125

8096 BE Oldebroek

1e verdieping