VISIE EN BELEID

TRAINING EN ADVIES

SCHOLEN EN STICHTINGEN

ICT IN BALANS

DOORDACHT DIGITAAL

Om een duurzaam en doordacht ICT-beleid te voeren moet je zorgen dat alle 4 de domeinen van ICT met elkaar in balans zijn. Je ICT-beleid is zo sterk als je zwakste schakel. Zorg dus dat je tegelijkertijd inzet op Visie, Deskundigheid, Infrastructuur en Toepassingen en inhoud. Laat ons je daarbij helpen. Zowel strategisch als operationeel.

VISIE

DESKUNDIGHEID

INFRASTRUCTUUR

TOEPASSINGEN

TRAINING EN ADVIES

ALS JE HET ZELF EVEN NIET WEET

Soms zie je even de juiste oplossing niet. Of heb je de juiste oplossing in huis, maar weet je niet hoe je het optimaal inzet. Wij kunnen helpen met training en advies op maat. Dat kan varieren van een 1-op-1 gesprek tot videotutorials en alles wat daar tussen zit.

DESKUNDIGHEID

Roel Lindeboom

(BOVENSCHOOLS)

COÖRDINATOR ICT

Roel heeft door jarenlange ervaring als (bovenschools) ICT-coördinator en interesse en nascholingen op het gebied van Onderwijs en ICT een breed palet aan vaardigheden, kennis en ervaring opgebouwd. Zijn aanpak kenmerkt zich voornamelijk door maatwerk. Dat wil zeggen dat hij goed luistert, kijkt en analyseert wat de situatie van een school of schoolorganisatie is om vervolgens te adviseren over en te werken naar een gewenste situatie. Geen school en geen schoolorganisatie is hetzelfde. Het is inspelen op de behoefte. Dit doet hij altijd door alle lagen van de organisatie te betrekken bij het proces en verantwoordelijkheden te laten of te plaatsen waar ze horen.

Langskomen?

Zuiderzeestraatweg 125

8096 BE Oldebroek

1e verdieping